2011. február 22., kedd

Adottságok



A tanya 1 km-rel van messzebb Szeged központjától (azaz 10km-re), mint ahol most lakunk (Szeged külvárosában- Kiskundorozsmán.)

A falu központja 2km-re van tőlünk, ha az E5-ös (azaz régi pesti út felől közelítjük meg). A homokúton nem mentünk még be a faluba, de ami késik nem múlik, tuti bicóval sokat bemegyünk majd Grétivel boltba.
A Fehér-tó itt van mellettünk. Nem kell messze menni madarászni. Van nagyon közel egy kilátó, olyan ami szabadon látogatható, a tó egy részét lehet róla belátni.

250m-re van a buszmegálló és büfé, ill. a köves út. A tanyáig homokút visz be. A tanya a telek (2900nm, azt hiszem fél hold) közepén helyezkedik el. Van előtte is egy nagy kert, abban van szőlő és két fenyő, maga a tanya udvara nagyjából azaz most már apa jóvoltából teljesen körbe van kerítve, itt van egy nagy öreg diófa, és 3 szép lucfenyő. A hátsó udvarban van egy fóliaváz, aminek vas lábai vannak-igen masszív szerkezet. Egy picike melléképület van a tanyaudvarban azt fatárolónak fogjuk majd használni. (Monik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése